Antennium Oy tarjoaa asiantuntemustaan ja ratkaisujaan radioläpäisyn parantamiseksi rakennuksen ulko- ja sisätilojen välillä.

Olemme kehittäneet laajakaistaisen toistinantennirakenteen, joka voidaan asentaa ikkuna-aukon ja karmin väliseen pystysuuntaiseen rakoon. Levymäisen antennielementin paksuus on 8 mm ja korkeus 180 mm. Antennielementtejä voidaan sijoittaa useampia päällekkäin, jolloin kuuluvuus sisätiloissa edelleen paranee. Antennielementit voidaan helpoiten sijoittaa paikalleen ikkunan asennusvaiheessa ennen polyuretaani-tiivistemassan ruiskutusta. Myös jälkiasennus on mahdollista leikkaamalla kovettuneeseen tiivistemassaan antennielementille riittävä aukko ja tiivistämällä rako antennin asettamisen jälkeen uudelleen.

Antenniratkaisumme toimivuus on todettu laboratoriomittauksilla ja sähkömagneettisilla simuloinneilla. Sen taajuusalue kattaa kaikki käytössä olevat matkaviestinjärjestelmät, myös 3,5 GHz taajuusalueen 5G-järjestelmän. Antenniratkaisusta on kansainvälinen patenttihakemus vireillä.

Testit uusissa rakennuksissa ovat alkamassa. Haemme rakennusliikkeitä pilotointivaiheen yhteistyöhön.