Antennium Oy tarjoaa asiantuntemustaan ja ratkaisujaan radioläpäisyn parantamiseksi rakennuksen ulko- ja sisätilojen välillä.

Olemme kehittäneet laajakaistaisen toistinantennirakenteen, joka voidaan asentaa ikkuna-aukon ja karmin väliseen pystysuuntaiseen rakoon. Toinen versio on suunniteltu asennettavaksi reikään, joka voidaan tehdä esim. ikkunan karmiin tai jakokarmiin. Valmistelemme antennin sarjatuotantoa yhteistyökumppanimme kanssa.

Antennielementtejä voidaan sijoittaa useampia päällekkäin, jolloin kuuluvuus sisätiloissa edelleen paranee. Antennielementit voidaan helpoiten sijoittaa paikalleen ikkunan asennusvaiheessa, mutta myös jälkiasennus on varsin helppoa.

Antenniratkaisumme toimivuus on todettu sähkömagneettisilla simuloinneilla, laboratoriomittauksilla ja kenttämittauksilla. Sen taajuusalue kattaa kaikki käytössä olevat matkaviestinjärjestelmät, myös 3,4-3,8 GHz taajuusalueen 5G-järjestelmän. Antenniratkaisulle on myönnetty patentit Suomessa ja USA:ssa ja Euroopassa patenttihakemus vireillä.